Zaterdag 31 augustus

Amy Winehouse Tribute

Amy Winehouse Tribute

Herleef het repertoire van Amy Winehouse gebracht door Adriane Callas.

Met een Jazzy feel weet ze alle harten van het publiek te winnen met ballads en pop-georiënteerde covers van Amy Winehouse.

vanaf 17.30 uur

Politie Steel Band

Een Zuid-Amerikaanse feestavond, een dorpsfestijn, een festival of een officiële gelegenheid  zoals een receptie. De muzikale politiemensen van de steelband van het Nederlands Politie Orkest staan garant voor een swingend Caribisch optreden. Overal en voor iedereen. Het repertoire van de Nederlandse Politie Steelband is gevarieerd. De Caribische muziek vormt natuurlijk de basis maar de muzikanten brengen ook moeiteloos rock, pop en zelfs klassiek op de pannen ten gehore. Nieuwsgierig? Zorg dan dat je erbij bent.

vanaf 19.30 uur
Politie Steelband
Celine Janssen en Ernst Daniël Smid

Céline Janssen en
Ernst Daniel Smid

Céline Janssen is een talent van eigen bodem. Deze Apeldoornse is een jonge sopraan, die onlangs is afgestuurd aan het Conservatorium van Tilburg. Als soliste zingt Céline bij verschillende orkesten in binnen- en buitenland.

Tijdens de Kanaalconcerten treedt ze op met Ersnt Daniël Smid, onder begeleiding van het Nederlands Politie Orkest.

vanaf 20.00 uur

Skyblasters

De Skyblasters is een big band met een uitgebreide feestbezetting. Trompetten, saxen, trombones, percussie, een combo, Lotte en Alex zingen en Jacco is dirigent. Deze band heeft een repertoire met zeer dansbare pop, soul, disco en rock ballads en dus uitermate geschikt voor onze afterparty.  De groep bestaat inmiddels 25 jaar dus dan kun je onderhand wel wat spelen! Kortom….ze zijn echt geweldig!

vanaf 22.30 uur