Vrijdag 30 augustus

Businessborrel

Ook dit jaar organiseren we weer een Kanaalconcerten businessborrel. Door hierbij te zijn beleef je de Kanaalconcerten nog beter. En natuurlijk kun je de borrel aangrijpen om lekker te netwerken.

Tijdens de businessborrel is er natuurlijk ook muziek en denken we aan een lekker hapje en drankje (bier, wijn, fris). Kom dus naar de Businessborrel en kom genieten samen met andere ondernemers uit Apeldoorn en omgeving. Natuurlijk zijn ook de sponsoren van de Kanaalconcerten bij de borrel uitgenodigd. Voor €40 ben je erbij! Je bent dan ook meteen van harte welkom op onze afterparty.

Meld je hieronder aan en wij nemen contact met je op.

DJ Senga

DJ Senga

DJ Senga; als klein meisje was ze al in de weer met muziek. Pas op haar 40ste is ze er echt iets mee gaan doen. Eerst zingen in een band en daarna pas kwam de echte passie, ‘muziek maken als dj’. Ze is thuis in vele muziekstijlen en als klap op de vuurpijl zingt ze er ook eens supergoed bij. Kortom….een verrassende Apeldoornse dame die zeer professioneel te werk gaat.

vanaf 18.15 uur
…. en de afterparty vanaf 23.30 uur

Vermuyen and Friends

Vermuyen Music presents “Vermuyen Funk Collective”.

Vette grooves, veel energie en unieke arrangementen is wat deze band kenmerkt.

Onder leiding van drummer Jurriaan Vermuyen brengt de VERMUYEN FUNK COLLECTIVE een uur lang soul en funk met een pittig karakter.

vanaf 19.00 uur
Vermuyen and Friends
Og3ne

O ’G3NE

De drie muzikale zussen van O’G3NE wonnen eind 2014 The Voice of Holland. Sindsdien kan niemand meer om ze heen.

Tijdens de Kanaalconcerten treden de dames op onder begeleiding van X’cited, een 15-koppige popband. Dit wil je echt niet missen.

vanaf 20.00 uur

Later als je Big Band

De twintig ervaren musici van Later als je Big Band spelen sfeervolle ballads, heerlijke soul, herkenbare pop en funk waar de vonken vanaf spatten!

Bandleider Frans Mineur stuurt de energieke saxen, de krachtige kopersectie, een superstrakke ritmesectie en sprankelende vocalisten naar een muzikaal hoog niveau.

22.15-23.30 uur
Later als je Big Band