Monuta

Monuta voor het vierde jaar trotse hoofdsponsor van de Kanaalconcerten.

Monuta voor het vierde jaar trotse hoofdsponsor van de Kanaalconcerten. 300 100 Kanaalconcerten

 

 

 

APELDOORN – Op 24 en 25 augustus vinden de Kanaalconcerten plaats aan de oevers van het Apeldoorns Kanaal. In 2015 was Monuta voor het eerst als hoofdsponsor betrokken bij het festival. En de komende drie jaar zal dit nog zo zijn. Manager Daniëlle van der Horst vertelt: “We zijn trots om voor het vierde jaar op rij hoofdsponsor te mogen zijn. De Kanaalconcerten en de muziek passen bij waar we voor staan. Ingetogen waar nodig, maar bevlogen in de uitvoering.”

Als geen ander weet Monuta hoe moeilijk nabestaanden het vaak hebben na het overlijden van een dierbare. In een korte en emotionele periode moet er veel worden geregeld. Dan is het fijn als er iemand klaar staat om vooral praktische zaken uit handen te nemen, zodat nabestaanden tijd en ruimte krijgen om over persoonlijke keuzes na te denken.

Geschiedenis
In 1923 vond het Nederlandsch Werkliedenverbond Patrimonium dat iedereen een eerbiedwaardige uitvaart verdient. Daarom werd de Apeldoornsche Begrafenisvereeniging opgericht. Dat heeft zich ontwikkeld tot Monuta, één van de belangrijkste bedrijven in de uitvaartbranche. Het uitgangspunt is onveranderd: een afscheid met een goed gevoel voor iedereen.

Persoonlijk betrokken
Het team van Monuta in Apeldoorn bestaat uit drie gedreven uitvaartverzorgers: Wouter Mondeel, Annet Nijboer en Judie Musch. Persoonlijke betrokkenheid staat altijd voorop. “In de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare is de uitvaartverzorger een vast aanspreekpunt voor nabestaanden. Vanaf het moment dat het overlijden wordt doorgegeven, tijdens de uitvaart én na de uitvaart staan wij voor nabestaanden klaar,” vertelt Daniëlle. De uitvaartverzorgers van Monuta in Apeldoorn zijn bekend met alle lokale mogelijkheden in Apeldoorn én Ugchelen en kunnen daarom een uitvaart op maat in en rond Apeldoorn verzorgen.

Een passend afscheid voor iedereen
Monuta vindt het belangrijk dat de uitvaart recht doet aan de overleden dierbare en past hoe iemand in het leven stond. Hierbij is vaak meer mogelijk dan wordt gedacht. “Het belangrijkste is dat de uitvaartverzorging verloopt volgens de wensen van de nabestaanden. De uitvaartverzorgers denken actief mee en bespreken alle mogelijkheden die er zijn,” legt Daniëlle uit.

Samenwerking
Een prachtig, jaarlijks terugkerend nazomerfestival aan de oevers van het Apeldoorns Kanaal. Tijdens de Kanaalconcerten op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus worden bezoekers getrakteerd op klassieke en lichte popmuziek vanaf diverse podia op en langs het kanaal. Het evenement is gratis toegankelijk. En dat is belangrijk meent Daniëlle: “We voelen ons verbonden met Apeldoorn en dragen de Kanaalconcerten een warm hart toe.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monuta:
(055) 522 02 36
apeldoorn@monuta.nl
www.monuta.nl/apeldoorn